Neuvonantopalvelut

Capex

Capex-neuvonantopalvelu tuo näkemystä kokonaisvaltaiseen kunnossapitotoiminnan hallintaan. Kun Capex-toimenpiteiden laajuutta ja toteutusajankohtaa optimoidaan, kohteelle asetetut tavoitteet voidaan saavuttaa ilman ylikorjaamista. Samalla vältetään tarpeenmukaisten korjausten laiminlyönti.

Capex-neuvonanto voi tulla kyseeseen myös kiinteistökauppoihin liittyvien neuvottelujen aikana. Tällöin neuvonanto tuo arvokasta näkemystä kunnossapito- ja muutoskustannusten arviointiin ja siihen, miten kustannuksiin voidaan vaikuttaa.

Opex

Opex-kulut voivat muodostaa pitkällä aikavälillä merkittävän kustannuserän. Ylläpitokuluihin voidaan kuitenkin vaikuttaa tehokkaasti. Opex-kulujen aktiivinen seuranta paljastaa ylläpidon ja energiankulutuksen säästöpotentiaalin. Opex-neuvonantajana seuraamme ja arvioimme kohteen operatiivisten kulujen säästöpotentiaalia sekä ohjaamme kohti tarpeenmukaista ja kokonaistaloudellista ylläpitoa.

Olemme toimineet neuvonantajana jo yli 250 kiinteistökohteessa optimoiden kunnossapidon kustannuksia kiinteistökohtaiset tavoitteet huomioiden.

Vuokrauksen hallinta

Toimimme vuokralaisen tilahallinnan kumppanina huolehtien tilojen vuokrasopimuskannan johtamisesta ja tiloihin liittyvistä asioista. Vuokratilakannan ja sopimusten hallinnointi kauttamme vapauttaa vuokralaisen omia resursseja hyödynnettäväksi ydinliiketoimintaan.

Vuokralaisen edustajana valvomme vuokralaisen etuja ammattimaisesti. Toimimme vuokralaisen managerina ja tuemme vuokralaista vuokrasopimusneuvotteluissa parhaan lopputuloksen saamiseksi. Huolehdimme tilamuutosprojektien läpiviemisestä ammattimaisella otteella vuokralaisen etuja silmällä pitäen.

 

Palvelumme

    Kerro meille, miten voimme olla avuksi?