Kiinteistöjen manageeraus

Kiinteistöt vaativat aktiivista hallintaa ja näkemyksellisen managerin. Kiinteistösijoittajan kumppanina varmistamme, että kiinteistökohteille asetetut tavoitteet saavutetaan ja että tilankäyttäjät ovat mahdollisimman tyytyväisiä.

Vastaamme kiinteistön manageerauksesta ja kehittämisestä kiinteistösijoittajan tavoitteiden mukaisesti. Huolehdimme kiinteistöpalveluiden toteutumisesta ja taloushallinnon toiminnoista. Lisäksi pidämme huolta korjaus- ja muutoshankkeiden läpiviennistä ja tarvittaessa hoidamme myös vuokrasopimusten hallinnan ammattimaisella otteella.

Managerina varmistamme, että kiinteistön ylläpito toteutetaan sijoittajalle kustannustehokkaasti ja että vastuullisen sijoittamisen ESG-tavoitteet huomioidaan kiinteistönpidossa. Manageripalvelun sisältö sovitaan aina asiakaskohtaiset tarpeet huomioiden.

Asiakkaan käytössä on asiantuntijoidemme vahva managerikokemus erityyppisistä kiinteistöistä aina vaativien monikäyttäjäkohteiden ja erityiskohteiden manageeraukseen. Hyödynnämme lisäksi data-analytiikkaa varmistaaksemme, että asetetut tavoitteet saavutetaan ja jopa ylitetään.

 

Kuinka valita oikea kiinteistömanageri­kumppani?

  • Mitkä ovat palvelun tilaamisen yleisiä haasteita ja miten ne voidaan välttää?
  • Millainen on hyvä kiinteistömanagerikumppani?
  • Mihin tilaajan kannattaa kiinnittää huomiota manageerauspalveluita hankittaessa?
  • Kuinka mitata ja varmistaa manageerauspalvelun laatu?

Lataa oppaamme oikean kiinteistömanagerikumppanin valintaan ja palvelun laadunvarmistukseen!    Palvelumme

      Kerro meille, miten voimme olla avuksi?