Meistä

Olemme kiinteistöalan luotettava asiantuntijakumppani. Tarjoamme kiinteistöjen teknisen manageerauksen palveluita, sekä kiinteistöjohtamisen konsultointipalveluita kiinteistönomistajille ja sijoittajille, sekä julkiselle sektorille.

Palvelukokonaisuutemme muodostuvat kiinteistöjen jatkuvasta teknisestä manageerauksesta, kiinteistöjohdon konsultoinnista, Conmer BI -ratkaisusta kiinteistöomaisuuden elinkaaren hallintaan, sekä kiinteistökaupan asiantuntijapalveluista.

Miksi Conmer?

Laaja osaaminen

Hallitsemme kiinteistöomaisuuden teknistaloudellisen johtamisen. Kiinteistöomaisuuden kehittämisen paikkojen tunnistaminen edellyttää asioiden tarkastelua eri näkökulmista: korjausten, kunnossapidon ja kiinteistökehityksen, käytettävyyden ja viihtyisyyden, taloudellisten tunnuslukujen, rahoituksen linssien läpi.

Tiivis kumppanuus

Ammattitaitoinen, henkilökohtainen palvelu on asiakkaillemme tärkeää. Jokaista asiakasyritystämme palvelee ketterästi kokenut, oman asiantuntija, jolla on takanaan vahva tiimi ja kumppaniverkosto.

Oma kiinteistöjen elinkaarenhallinnan ratkaisu

Hyödynnämme saumattomasti teknologiaa suositustemme ja päätöksenteon tukena. Tätä varten olemme rakentaneet Conmer BI:n, oman Business Intellgence -ratkaisun kiinteistöomaisuuden elinkaarihallintaan.

Conmer BI työkalu tuo investointien ja hankepäätösten tueksi alueellisen big datan aina kiinteistötiedoista väestöennusteisiin ja liikennemääriin sekä auttaa muodostamaan kokonaisvaltaisen näkemyksen rakennusten teknisen arvon ja korjausvelan kehityksestä suunniteltujen korjaustoimenpiteiden mukaisesti. Tiedolla johdettu kunnossapitotoiminta auttaa priorisoimaan kiinteistökannan korjausinvestointeja kohteille asetettujen tavoitteiden mukaisesti.

Asiakkaanamme saat Conmer BI -työkalun käyttöösi. Ratkaisun avulla asiakkaillamme on jatkuvasti käytössään selkeät tiedot alueesta, sekä suunniteltujen korjaustoimenpiteiden vaikutuksesta rakennusten teknisen nykyarvon arvon kehitykseen, korjausvelkaan ja tekniseen tavoitetasoon pääsemiseen.

Ketterä ja kustannustehokas

Olemme ylpeitä osaavista ammattilaisistamme ja luotettavista kumppaneistamme. Verkostomme ansiosta pystymme toteuttamaan suuriakin kokonaisuuksia ketterästi. Autamme asiakkaitamme hallinnoimaan ja kasvattamaan kiinteistöomaisuuttaan tehokkaasti. Se tarkoittaa selkeää strategiaa, optimaalisia korjaus- ja kehittämistoimenpiteitä, tarkkaa taloudenpitoa

ja onnistuneita, kattavaan dataan perustuvia hankepäätöksiä ja kiinteistökauppoja. Tarjoamme selkeää ammattitaitoista konsultointia kaikissa kiinteistöjen kauppaan, omistamiseen ja käyttämiseen liittyvissä asioissa.

Suunnitellaan polku yhdessä

Yhteistyömme aluksi analysoimme asiakkaan kiinteistöomaisuuden tilanteen ja tulevaisuudennäkymät. Tarjoamme ratkaisuja, jotka vastaavat parhaiten asiakkaan tarpeita. Palvelemme sekä projektiluonteisesti että toimimme jatkuvana Kiinteistömanageri- ja kehityskumppanina.

Pyydä tarvekartoitus