Kiinteistökaupan Due diligence

Kiinteistökaupan asiantuntijapalvelumme auttavat kotimaisia ja ulkomaisia sijoittajia tavoitteisiin pääsemiseksi.

Tuotamme puolueettomat tekniset ja ympäristö Due diligence -selvitykset, sekä ESG Due diligence selvitykset osto- ja myyntitilanteisiin, päätöksenteon ja kauppaneuvotteluiden tueksi oli kaupan kohteena yksittäinen kiinteistö tai laajempi kiinteistöportfolio. Kokenut asiantuntijatiimimme toimii vuorovaikutteisesti konsultointikumppanina prosessin aikana.

Tekninen Due diligence (TDD) selvitys tuo esille teknisiin asioihin liittyviä mahdollisia riskejä, tulevien korjaus- ja kunnostustarpeiden ajankohtaisuuden, sekä kustannusvaikutukset. TDD selvitys antaa lisäksi yleisnäkemyksen kiinteistön viranomaistarkastusten tilanteesta. Viranomaisselvitys antaa selkeän kuvan kaupan kohteena olevan kiinteistön viranomaisvelvoitteiden täyttymisestä, rakennuslupa-asioista sekä mahdollisista rasitteista.

Ympäristö Due diligence (EDD) selvitys keskittyy kiinteistön ympäristöön liittyvien vastuiden ja velvoitteiden tarkasteluun. Lisäksi voidaan tarkastella laajemmin vastuullisuuteen ja kestävyyteen liittyviä näkökulmia. ESG DD -selvityksessä tarkastellaan kiinteistökaupan kohdetta ympäristö-, sosiaalisesta-, ja hallinnollisesta näkökulmasta.

Due diligence palvelumme on räätälöitävissä aina tarpeenmukaiseksi kokonaisuudeksi kiinteistön osto- ja myyntitilanteissa. Kokeneiden asiantuntijoidemme sekä laajan verkostomme avulla pystymme tuottamaan kokonaisvaltaista konsultointipalvelua luottamuksella.

Kysy meiltä lisää kiinteistökaupan Due diligence -palveluista

    Kerro meille, miten voimme olla avuksi?