Kiinteistöjohtaminen

Kiinteistöomaisuus sitoo pääomaa ja vaatii aktiivista johtamista. Me Conmerilla toimimme kiinteistönomistajan tukena varmistaen, että kiinteistöt saavuttavat niille asetetut tavoitteet ja tilankäyttäjien tyytyväisyyden.

Kiinteistökohteen manageeraus

Kiinteistömanagerina johdamme kiinteistöjä tavoitteiden mukaisesti, vastuullisesti sekä energiatehokkuusnäkökulmat huomioiden. Vastaamme kohteen teknisestä manageerauksesta varmistaen kiinteistöpalveluiden toteutuminen tilaajan kanssa yhdessä määriteltyjen tavoitteiden mukaisesti. Varmistamme, että kiinteistön operatiivinen johtaminen näkyy käyttäjälle viihtyisänä ja vastuullisena työympäristönä. Hyödynnämme manageerauksessa data-analytiikkaa varmistaen, että saavutetaan asetetut tavoitteet ja tilankäyttäjien tyytyväisyyden.

Asiakkaan käytössä on asiantuntijoidemme vahva managerikokemus erityyppisistä kiinteistöistä, pienkohteista aina jopa vaativien monikäyttäjäkohteiden ja erityiskohteiden manageeraukseen. Ennen yhteistyön aloittamista laadimme lähtötietojen pohjalta tarvekartoituksen. Kartoitus antaa selkeän kuvan nykytarpeesta kiinteistönhallinnan parantamiseksi. Tarvekartoituksen lopputuloksena asiakkaalle toimitetaan ehdotus etenemisestä.

Varaa tarvekartoitus

  • Ylläpidon johtaminen
  • PTS
  • Vuokralaistyytyväisyys
  • Energiatehokkuus
  • Kunnossapitohankkeiden johtaminen
  • Kilpailutukset
  • Auditoinnit

Kokonaisvaltaista kiinteistöjohdon konsultointia

Kokonaisvaltaisen kiinteistöjohdon konsultointipalvelumme myötä tuemme organisaatiosi tavoitteita kaikilla kiinteistöjohtamisen eri tasoilla aina strategian laadinnasta, sen jalkautukseen operatiiviseen toimintaan. Kilpailutamme kiinteistöjen palvelusopimukset, sekä varmistamme että kiinteistöt saavuttavat niille asetetut laadulliset ja taloudelliset tavoitteet.

CREM-palveluilla kiinteistöt tukemaan ydinliiketoimintaa

Yrityksen kiinteistöjohtamisen CREM-palvelumme toimii sellaisen organisaation tukena, jonka ydinliiketoiminta on muu kuin kiinteistöliiketoiminta, mutta kiinteistöt toimivat ydintoiminnan tukitoimintana. Tarpeenmukaiseen kiinteistöjohdon palvelun myötä asiakas voi keskittyä ydinliiketoimintaan CREM-palvelun tuodessa synergiaa ydintoiminnan ja kiinteistötoiminnan välille.

Kysy meiltä lisää kiinteistöjohdon konsultoinnista

    Kerro meille, miten voimme olla avuksi?